Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Υπευθυνότητα και συνέπεια που ξεχωρίζουν”

Η πολυετής και επιτυχημένη διαδρομή της εταιρίας ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ Ι. & ΣΙΑ ΟΕ στον άκρως ανταγωνιστικό χώρο του εμπορίου αλουμινίου, οφείλεται στη βαθιά γνώση του κλάδου και της αγοράς. Η αξιοπιστία της επιχείρησης από τη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνεται από το ολοένα αυξανόμενο πελατολόγιό της, που την εμπιστεύεται χάρη στα δοκιμασμένα προϊόντα της και τις άριστες παρεχόμενες υπηρεσίες.

Πρόκειται για εμπορικό κατάστημα αλουμινίου, αλλά και εξαρτημάτων αλουμινίου. Ιδρύθηκε πριν από 27 χρόνια, με έδρα -τότε- στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 41 στην Τούμπα. Από εκεί η εταιρεία ξεκίνησε να διαγράφει την ξεχωριστή πορεία της στην εγχώρια αγορά. Το 1988 ιδρύθηκε δεύτερο εμπορικό στην Ηλιούπολη για να εξυπηρετεί την δυτική Θεσσαλονίκη με την επωνυμία ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Πλέον, από το 1998 η εταιρία ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ μεταστεγάστηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 3ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης. Οι τελευταίες έχουν έκταση 5 στρεμμάτων, στα 2,5 των οποίων στεγάζονται οι κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρίας.

Την αξιοπιστία της εταιρίας εγγυάται ασφαλώς και το γεγονός ότι αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο της ALUMIL. Στη συλλογή της θα βρείτε συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου, ανοδιώμενα κάγκελα αλουμινίου τύπου inox, ρολά, σίτες, πολυκαρβονικά, etalbond, panel, εξωτερικές πόρτες.

Το δίκτυο της εταιρίας καλύπτει όλη την Ελλάδα, ενώ η εξυπηρέτηση είναι ταχύτατη και άκρως επαγγελματική, καθιστώντας την εταιρία ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ μια από τις πιο σοβαρές επιχειρήσεις στον κλάδο της.

Η εταιρία αναπτύσσεται διαρκώς, ενισχύοντας το κύρος της. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της διαρκούς βελτίωσης της γκάμας των προϊόντων της, αλλά και των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της. Το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της είναι πάντα πρόθυμο να ενημερώσει, να προτείνει, να συμβουλέψει και να καλύψει κάθε ιδαίτερη πελατειακή ανάγκη.

Στη συλλογή της θα βρείτε και μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων αλουμινίου, που θεωρείται πλήρης και εξαιρετικά προσεγμένη. Τα αξιόπιστα, ανθεκτικά και υψηλών προδιαγραφών εξαρτήματα αλουμινίου καλύπτουν ποικίλες και απαιτητικές εφαρμογές. Η διανομή των προϊόντων της είναι πανελλαδική και ταχύτατη.

Η επιτυχία της εταιρίας ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ στον κλάδο καταδεικνύει την ποιότητα των υπηρεσιών της. Το κύρος του ονόματος της και η αμέριστη εμπιστοσύνη που έχει το αγοραστικό κοινό στην επιχείρηση, αποτελούν από μόνα τους εχέγγυα για την αξιοπιστία της.